Nya soffan har flyttat in

Lazy sunday indeed, idag har man inte gjort många knop inte men det är nog lika bra. Fortfarande hostig men går åt rätt håll i alla fall så hoppas på va helt pigg igen snart! Jobbade halvdag i fredags och var heeeelt slut efteråt (inte konstigt när man bara legat inne och feber-yrat i nästan en hel vecka) hahah somnade klockan åtta på kvällen och sov i välbehövda 10 timmar.
 
Lördag jobbade heldag, gick betydligt bättre än fredagen. Sen på kvällen mötte jag upp med Maria som jag pluggade med på universitetet, hon spontanåkte upp till Sundsvall denna helgen och jag hade ju inga planer alls så det var väldigt bra tajmat. Sååå kul att ses! Vi hade setts sen i somras så mycket att ta igen, var ute och käkade svingod thaimat också såg vi slutet av Melodifestivalen när rösterna delades ut. Mycket bra kväll!
 
Mitt i sjukdomsveckan kom förresten ÄNTLIGEN vår nya soffa, den är så himla stor haha jag älskar den. Trist att vinka hej då till gamla soffan men den har flyttat till ett nytt bra hem. Här ser ni en före-under-efter-bild!
 
Tadaa! Visst är den fin?! Nu saknas det bara lite roliga grejer på väggarna, vad nu det kan tänkas bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0