Babyshower

Alltså HELGEN ♥ Inspirerad från när jag och barndomsvännerna hade babyshower för Amanda nere i Stockholm tidigare i år (måste lägga upp dom bilderna snart, ligger efter!) styrde jag med bror och två av mina kusiner upp en för min kära syster också. Man känner sig så busig när man planerar överraskningar hihi så kul det är och hon hade inte en aning, så hon blev väldigt förvånad och glad!
 
På fredag afton åkte jag upp till Umeå, mötte upp med kusin Evelina så gick vi och åt världens godaste indiska mat, på riktigt, bästa på länge! Så kom kusin Felicia med flyget cirka 1,5 timme senare och min bror landade kring 22-tiden.
 
Som vi skrattade när vi jämförde våra packningar; Felicia, jag och Jonas har tydligen lite olika uppfattningar om hur mycket man behöver för en helg i Umeå hahaha...
 
Äntligen dags för lördag och överraska syrran!
 
Hennes vänner kom över så pyntade vi och gjorde fint i lägenheten tillsammans.
 
Överraskad tjej! Och ett "litet" fikabord hehe tror bestämt att alla blev mätta.
 
Såklart fanns det även våfflor då det var våffeldagen!
 
Efter ett antal mycket snabba timmar av fika, lekar och såklart en massa snack började babyshowern lida mot sitt slut och vi fem kusiner köpte hem pizza till middag. Det fanns veganpizza också, hurra!
 
När syrran åkt hem med magen för att sova gav vi resterande fyra oss in i andra andningen och ner på stan för utgång. Mycket trevligt avslut på dagen! 
 
Så på söndagen kom våra föräldrar ner, alltså min mamma och pappa och farbror och hans fru. Så hade vi stormiddag på kvällen allihopa, sjukt trevligt! Och såklart fick man passa på att gosa och leka med min systerson även kallad världens underbaraste lilla kille. Tack alla inblandade för världens bästa helg ♥

Kommentarer
Postat av: Anette

Det är jag som ska tacka för världens bästa helg 😊❤

2017-03-30 @ 18:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0