Myshelg

Har en miljon bilder att lägga ut här! Grekland var toppen, riktigt härlig varm vecka med bra folk. Försökte lägga in en massa bilder med det krånglade så ska be Björn hjälpa mig hehe så de kommer lite senare. Har även bilder från världens bästa helg i Umeå, fler kommer imorrn när jag har tillgång till datorn!
 
Jag och Björn var hos syster med familj lördag till söndag, så mysigt! Blev bortskämda med massa supergod mat (här tzayspett med rotsaker i ugn och sallad med dressing gjord på iMat Fraiche, sweet chili och kryddor), skjuts hit och dit och såklart bra sällskap och bus med barnen. Grattade 2åringen i efterskott och lilltjejen har redan hunnit bli en hel månad. Världens bästa kids!!! ❤ 

Redo för värmen

Gaaah RESFEBER! Känns overkligt att vi jättesnart ska åka iväg en hel vecka, vi blir 6 stycken och det är en annan tjej som bokat så har inte ens sett några biljetter haha så jag har för ovanlighetens skull noll koll. Ska bli bra med lite ledighet, bara ta det lungt i solen i gott sällskap. Ska ta och packa det sista nu så man är hyfsat redo, sen måste jag verkligen försöka somna i tid ikväll för har sovit dåligt flera nätter i rad.
 
Åh vad man längtar till värmen nudå efter att ha kikat på sånna här bilder! Från när jag och Evelina var på Bahamas förra året, klarblått vatten och potatismjöl-strand helt för oss själva, underbart. En annan rolig grej att se fram emot blir en weekend i september med två av mina favorittjejer, vi bokade nu ikväll, det ska också bli så himla roligt! 

RSS 2.0