Julen

"Tänker plocka ner julen ikväll" sa sambon. Hann titta bort en sekund så var allt hux flux borta haha! Lika härligt är det när julpyntet kommer som när det efter årsskiftet åker ner i en låda igen.
 
Några julbilder kommer här – bättre sent än aldrig! Första julen jag firade i Sundsvall tillsammans med Björn, åh så mysigt att få vakna upp tillsammans hemma i våran lägenhet på julafton ♥ Saknade familjen såklart men vi firade på juldagen istället så det blev en dag förskjutet bara. Så var vi uppe hos Björns föräldrar med hans syskon och deras familjer på julafton, självklart satt man bänkad framför Kalle! Också juldagen rullade vi uppåt där vi stannade ett par härliga dagar.
 
Denna gången när vi faktiskt hade en dag extra hemma i norr fick man dessutom ÄNTLIGEN visa Björn stan, haha tänk att det "bara" tog cirka fyra år (vi brukar alltid bara hinna med barndomshemmet och stugan). Tack alla ni för en fin jul ♥ Ska inta soffläge och slå igång någon film eller serie nu, har börjat tidigt hela veckan så nu är man gode trött och peppad på sovmorgon imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0