Alla hjärtans

Men hej vad längesen, har haft för mig allt möjligt sedan sist så då känns det bara jobbigt att lägga upp nåt här när det blir liksom för mycket man vill skriva om haha, har ju dessutom hunnit glömma hälften. Lägger lite snabbt upp från alla hjärtans dag så är jag lite mer i fas i alla fall!
 
Ett litet "drama" imorse förresten när jag trodde mig kära dator hade gett upp, kolsvart skärm och hände ingenting trots att laddaren satt i och lyste grönt. Lite nervös hinner man ju bli men hjältarna på Grafit testade starta upp den med en annan laddare och vips så funkade den igen, TACK! Så 900:- fattigare och en ny laddare och fungerande dator rikare. Skitladdaren jag köpte för typ en månad (!) sen från CDON kan ju fara och flyga.
 
Alla hjärtans dag med min favorit! Fick så fina blommor ♥ Så var vi och testade "En liten krog" – mysigt ställe och kanonpersonal! Betyget på maten blev sådär, whats upp med att veganska rätter ofta känns "ej kompletta"? Sleva upp lite potatis eller pasta på tallriken också vetjja :)))))) Jag fick nalla potatispuré av Björn, han är bra snäll han. Bra dag med bäst kille.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0