Första veckan som 26

Ett år äldre, ett år klokare och liiiite rynkigare hehe. Hade en supertrevlig födelsedag förra måndagen, jobbade till klockan 14 sedan hem och fixa och trixa här hemma så kom en massa fina vänner över på kvällen på middag och tårta. Tack ni som kom och hoppas ni också hade en bra kväll, ni är bäst.
 
Fick vad jag tror är mitt livs första blomsterbud, MNÅ! Dåligt rörd man blev, vilken överraskning! Och igår fick jag ett riktigt Emma-paket på posten från Emma och Marcus, vilka fina vänner man har ♥
 
Chokladiga tårtan fick tydligen bli den enda bilden från 26års-kvällen men den är god så det kan den väl vara värd haha. Den är så mastig att den räcker alltid fleeera dagar för man orkar inte så stor bit, tummen upp för tårta hela veckan!
 
Så blev det höst och min spanjor kom äntligen hem igen! Han kom hem på min födelsedag på kvällen, vid halv 12 tror jag den var så jag hann få mig en födelsedagspuss. Måste gå ut nu genast känner jag när jag ser dessa höstiga bilder haha, ledig idag och har gjort en 10-timmarsnatt. Skönt men bra seg blir man allt så nu är det dags att gå ut och bli pigg så man kan göra något vettigt av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0