Bra helg ja!

Så var det söndag igen, verkar tydligen vara den ultimata skriva-blogginlägg-dagen haha. Skön dag hittills med sovmorgon, julmarknad ute i Kovland också var vi och kikade på en lägenhet hos en granne som ska flytta. Bra inspiration för framtiden! Kvällen är oplanerad men har varit så frusen senaste dagarna så funderar skarpt på att fara och träna och sedan basta i afton, vore inte dumt alls.
 
Fredagkvällen spenderades på Pipeline lyssnades när Christian och Lisa spelade med deras band Skulden, de är så jäkla duktiga. Deras singel "Fabriken" finns på Spotify, lyssna på den! Sedan en sväng på RÅ, mycket trevlig kväll med bra folk.
 
Så var det lyslördag på stan igår när all julbelysning på stan tändes upp till tonerna av "Stad i ljus", tycker det är en så himla mysig grej! Är det många fler städer som har den traditionen tro? Nionde året för Sundsvall tydligen. Loa Falkman bakom mikrofonen också spelade Björns bror Patrik trummor.
 
Tacomiddag lördagkväll framför en film – det är tammetusan en svårslagen kombo. Senaste gångerna har jag förutom sojatacofärsen gjort bönor till; bara stekt upp hackad lök och vitlök och hällt i ett svarta bönorpaket (med spad och allt), också smaksätta med lite buljong/salt/peppar. När man beställde burritos i USA fick man sådant på och tyckte det var så jäkla gott så var tvungen att försöka efterlikna här hemma, helt klart en ny favorit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0