För vi har resfeber

Oj oj, pirrigt nu! Har nog inte riktigt fattat än att det faktiskt snart är dags, ska kvälla nu och ställa väckarn på 05 för imorgon åker vi till ett land lååångt långt borta!!! ♥

Välbehövd tjejkväll

Så mysig kväll igår, var hos Emma och hängde med henne och Malin som kommit upp och hälsat på från Stockholm. Sjukt trevligt, käkade god mat och kollade på film och massa snack. Härligt att komma iväg och göra något annat så man blir lite avslappnad, här hemma går man som på nålar och funderar över packning och om man kommit ihåg alla papper hit och dit haha. Imorgon åker vi ju!! Oj vad spännande!!
 
Sushi och kladdkaka, dreggelvarning på den kombon, så jäkla gott. Också film, en dålig skräckis och en mysig tecknad. Ååh saknar pluggtiden när vi alla bodde så nära i våra små studentlägenheter och sprang mellan varandra och hängde hela tiden. Det var tider det, fina kompisarna!

Vad säger ni nu då?!

Tadaaa! Näst gång ska jag be om hjälp att fixa benan baktill bara haha tror inte det är rakt för fem öre. Men titta!! Rätt stolt ändå, trodde ju aldrig det skulle gå. Gjorde inbakade istället för utbakade som jag gjorde på Evelina. Övning ger tydligen färdighet! 

Projekt fläta hår

Alltså jiiiises vad jag är seg idag! Haha helt galet. Ni vet när man tänker "åh, imorgon när jag är ledig ska jag göra sååå mycket". Sen händer: ingenting. Kom inte ens ihåg vad jag skulle göra. Haha jaja, kommer säkert igång snart. Ska fara och hämta Elias om drygt en timme så ska vi köpa present till hans kompis som fyller år, blir bra det så man kommer igång!
 
Har gjort en hel del trevligheter sedan sist men är som sagt så jäkla lat idag så orkar inte ens leta fram bilder osv haha sorry för tråkigt inlägg. Grillfest hos Emma, mysa runt på nationaldagsfirandet på stan med Björn, födelsedagsfest hos Maria också kalas här hemma då Elias fyllde år med massa gofika. Med mera säkert, ska försöka bli bättre på uppdatera oftare.
 
I helgen har vi fått rå om världens bästa Evelina, vi har inte setts sedan USA så blev en härlig reunion :)))) Har en tanke att jag ska lära mig göra två inbakade/utbakade flätor så fick prova nu då jag hade en perfekt hårmodell. Vad tycks??? Är ganska nöjd för att vara första försöket måste jag säga! Steg två blir att testa på mig själv, haha känns klurigt, får lite ont i armarna bara jag tänker på det.

RSS 2.0