Sommaren

Ojjjj så underbart med sommarvärme, så härligt att bloggen tydligen hamnat i en liten dvala haha. Jobbar rätt mycket nu i sommar också försöker man ta vara på de lediga stunderna så mycket som möjligt. Har farit upp till Sidsjön och mött upp folk på en solig brygga två gånger denna vecka direkt efter jobbet så det är ju skönt att värmen håller i sig så pass länge på dagarna för oss som inte är lediga hela dagarna.
 
Var hemma en spontan sväng förra helgen med familjen, också ska jag hem en längre sväng om ett par veckor ♥ Haft finbesök av Amanda och Daniel, ute och ätit med fina pluggkompisarna, på Udda och drack bubbel med vänner i lördags.. Åh jag borde uppdatera oftare haha har supermycket bilder! Ska försöka bättra mig.
 
Imorgon är jag ledig och ska vara ute hela långa dagen är planen! Har som sagt massa somriga bilder på telefonen men är grymt sugen på en kvällspromenad nu så här kommer två snabba.
 
Sommaren kickade igång med världens häftigaste resa. San Francisco -> roadtrip längs Highway 1 -> Los Angeles/Hollywood -> Santa Barbara -> Las Vegas. Ångrar lite att jag inte uppdaterade endel när vi var ute och reste, har så himla många fina bilder (ska försöka ta mig tid att lägga upp endel vid tillfälle), fast samtidigt inte för ville såklart bara ta vara på varje sekund därborta och mysa med min karl. Världens världens världens bästa resa ♥ ♥ ♥ Denna bild är från sista kvällen innan hemfärd, i Las Vegas.
 
För sommaren här i Sverige får denna bild vara representant, från igår när jag och Björn hade en av våra berömda superbra söndagar. Våffelfrukost, promenad/joggning uppför norra berget, sa hej till getterna, picknick på stranden, musikcafé ute på Alnö, go'middag framför Game of Thrones. Som sagt: ÄLSKAR våra söndagar haha dom är bäst.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0