Gott nytt år vänner!

 

Dan före dopparedan

Oooh 23 december! Eller ja, imorgon är det väl "egentligen" men såg att klockan redan blivit efter midnatt så skriver väl lite i förväg då hehe. Sista julklappen är inhandlad och lagade en massa mat till julafton tidigare idag innan jag började jobba. Julmusiken går på repeat och har sett julfilm tre kvällar i rad nu (två värdelösa och en helt okej) så antar man är rätt redo för julen nu!
 
Älskar att ha julgranen framme, så himla mysigt, nästa år ska jag försöka förhandla till mig så att vi kan ta upp den tidigare! Jobbade till 22 ikväll så är som alltid efter kvällsjobb så pigg och energisk så får se hur det går att somna. Men men, sömnen lär behövas för kommer bli fullt ös på jobbet imorgon vill jag lova sedan direkt hem till uppesittarkvällen - så peppad!

Tredje advent

Glad tredje advent kära vänner! Tänk att vi imorgon kan säga att: "nästa vecka är det julafton!". Har haft världens bästa söndag. Fet sovmorgon vilket behövdes efter två korta nätter i rad, sedan var vi till Matfors och badade. Premiär för min del på både besöka Matfors och då även badhuset såklart. 33 (!) grader varmt i vattnet, oväntat men väldigt skönt. Sedan rekordsnabb tacomiddag och massa julmys. Älskar söndagar!

 

Julkonsert med blåsorkester + solist, åååh så bra det var och började ju såklart tänka på alla konserter vi hade med orkestrarna jag spelade i förut när jag bodde i Skellefteå. Massa fina musikminnen! 

Fylld av julstämning efter konserten var jag bara tvungen att slänga ihop en saffranskaka när vi kom hem så blev det lussefika med glögg som fick avsluta kvällen, så jäkla mysigt. 

RSS 2.0