Nedräkning från 24

Godmorgon godmorgon! Min sista vecka som 24-åring, buhu, trist att bli äldre men ska bli såå kul med besök till helgen :))))) På lördag ska vi ha lite kalas här hemma, mina föräldrar och syskon med respektive kommer hit och stannar till söndag också kommer även Björns familj hit på tårta! Så det känns som jag borde ha jättemycket att fixa i veckan men det har jag inte haha, är hur lungt som helst, så blir lite stressad över att det inte är något stressa över haha.
 
Börjar inte jobba förrän kl 15 idag så ska kanske köra ett litet städ-race (med betoning på kanske), gå och träna också skypea med Sara som är i Nya Zeeland och härjar och som jag sakanar såå mycket ♥♥
 
Ovanligt trevlig torsdagkväll i tordags! Var på Stand Up på Railway i gott sällskap för att se Björns kompis Niklas och tre andra komiker köra varsitt nummer, riktigt riktigt kul.
 
Även lördagen bjöd på massa trevligheter! Först gjorde jag och Evelina en heldag med att springa och kika i affärer ute i Birsta och sen på kvällen gick jag och Björn och Emma och Marcus ut och käkade på Udda för att fira att Marcus har fyllt år. Bra dag som sagt! Maten på Udda levde för övrigt upp till de höga förväntningarna och mer, så himla gott, också ett par goda drinkar på det så var kvällen helt klart på topp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0