Sommarkvällar då de är som bäst

Sjukt trevlig kväll igår. Var och ute käkade med Emma och Hanna, thaimat på Chaow Praya River – så gott! Sen promenerade vi upp på norra berget på en mysig liten skogsväg (hundägaren och sundsvallsbon Hanna ledde vägen, vi inflyttade Emmor hade nog varken hittat upp eller ner haha!) så gick vi och spanade in Burefestivalen uppe vid bureplattan. Satt där i gräset på en filt och drack rosé och massa tjejsnack och tittade på folket och hux flux hade det visst gått en massa timmar och hunnit bli mörkt.
 
Riktigt härlig sommarkväll som sagt. Och jag som har hemlängtan älskar att det heter just "Burefestivalen" hehe, och nu mina vänner är det nära för imorgon tänker jag ta tåget norrut! Jobbade sista dagen på jobb 1 igår och på jobb 2 idag så nu är det semester som gäller från och med imorgon.
 
Hur bra är det inte när man inte har någon matlåda med sig utan tänker att "äsh, jag tar väl en frukt om det finns" också bjuder jobbet på jordgubbar?! Det kallar jag för tajming. Perfekt uppladdning inför min lilla semester också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0