Sensommaren

Vilken fantastisk sensommar det blev helt plötsligt, inte nå dumt alls :)))) Har kommit igång att jobba igen, trevligt att vara tillbaka! Hade en jättetrevlig kväll med Emma, Marcus och Stina på RÅ för ett par dagar sedan, satt uppe på takterassen och åt en god middag. Också var jag ute med pojkarna i torsdags också, var på kinarestaurang och firade att Elias börjat första klass. Stor kille, snart kan vi till och med låna skor av varandra.
 
Kanonhelg uppe i Björns föräldrars stuga, kom hem därifrån igår afton. Min kära svärmor har fyllt 60 år vilket firades med fest för närmare 90 pers på lördagen, riktigt trevligt! Till och med Elvis Presley dök upp. Och sicket kanonväder! Lika härligt även på söndagen så då blev det årets första dopp i svenskt vatten. Bättre sent än aldrig!

Underbara sommar

Så börjar både sommaren och semestern lida mot sitt slut, har haft det riktigt riktigt bra och träffat massa favoritfolk ♥ Tänkte det var dags för lilla bloggen att vakna upp ur sin dvala nu haha så kommer en massa sommarbilder senare, har inte direkt varit mycket datatid under sommarmånaderna. Precis som det ska va! Imorgon är första jobbdagen, eller ja, har ju jobbat endel på mitt andra jobb men nu blir det tillbaka till mitt huvudsakliga jobb med fast schema. Ska bli riktigt kul att komma tillbaka med ny energi!
 
Nere vid Sidsjön med Evelina tidigare idag med strålande sol och en påse godis. Aaah, sommaren är allt bra härlig. Perfekt sista dag innan jobbet drar igång! Ska göra mig klar nu för strax ska vi ut och käka och fira Emma som strax ska iväg på nya äventyr i Gävle.

RSS 2.0