Veganfrukost

Då man äter vegetabiliskt får man väldigt ofta frågor som "men saknar du ingenting?" och man får höra påståenden som "jag skulle då aaaldrig klara mig utan kött och mjölkprodukter. Väldigt väldigt tröttsamt. Mitt svar är att det finns absolut ingenting att sakna eftersom allting FINNS (det är faktiskt 2015, godmorgon). Vegetabiliska alternativ finns till allting så förstår inte hur man kan välja de alternativ som innebär lidande och död för andra individer, finns ingen anledning.
 
Testa till exempel att byta ut matlagningsgrädden mot Oatlys havrebaserade (där produkten inte har tagit en omväg genom kroppen på en ko) så ska du se att det inte är någon skillnad alls på smaken. Små enkla steg som i det långa loppet faktiskt kan göra skillnad för både djuren, miljön och kroppen :))) Haha, lite vegopepp såhär på morgonkvisten!
 
Varma mackor till frukost, omnomnom. Ost från Astrid och Aporna (finns på nästan alla större matbutiker, ser ut såhär). Helt vanligt bröd. Har aldrig stött på ett köpt mjukbröd som innehåller mjölk vilket många verkar tro att de gör så på den avdelningen är det bara att välja och vraka. Enkelt och gott och helt vegetabiliskt. Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0