Tror jag har slagit världsrekord i gäspningar idag

Dagens skolkarriär blev kort, hemma nu och är så trött att jag håller på tippa. Har spraymålat en grej utomhus som ligger på tork här inne nu så nån vidare luft är det dessutom inte. Som om jag inte var nog snurrig innan, lika bra att däcka direkt. Och sist men inte minst stort grattis till Amanda som fyller år idag ♥
 
Påvägen hem från skolan kom jag förresten att tänka på att jag har varit vegan i ett helt år nu, för minns att jag sa att jag skulle sluta med mjölk- och äggprodukter till Amanda när jag ringde och grattade på hennes födelsedag förra året. Några minuter senare kom jag dock på att det är ju faktiskt två år sen. Oh harre vad tiden går fort!
 
Och igår fyllde Björn år, hipp hurra! Jag och plutten gav frukost på sängen klockan skittidigt och sjöng vår bästa "ja må han leva". Mysigt med födelsedagar. Riktigt god chokladtårtbotten som vi hade bakat kvällen innan, nästa gång jag såg den var den dock inte lika... rund. Haha. Hade tydligen inträffat en liten "incident" med glasyren vid garneringen som resulterade i att vi bjöd på upphackade chokladkakebitar och en konditoritårta :)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0