Soppa på en spik

BUÄ vad jag är trött, som alltid, eller omotiverad kanske är ett bättre ord förresten. Energinivån är låg. Men har suttit och småpillat endel med skolgrejs idag så lite har jag nog fått gjort ändå! Lite skolpill, mitt första gympass ensam (någonsin – stolt! Köpte kort idag) med bastu efteråt. Superhärligt. Sen jättegott te och vidrigt kinesiskt hälsogodis hos Victor, haha usch, smakade som om någon hällt surströmmingsspad i dem eller nåt...
 
Och för övrigt. POLLENEXPLOSION! Sämsta med våren. Nös säkert 50 gånger imorse och det bara forsade snor. Tack och lov räddade Marcus mig med allergitabletter, tur man har snälla grannar när det egna förrådet (som dessutom gick ut år 2009) akut tagit slut.
 
Trycker en banan efter träningen, som PT-Sara lärt mig. Haha försöker vara duktig elev... Tror aldrig banan varit så gott faktiskt, var helt slutkörd /hälsningar otränad.
 
Måste verkligen handla men ORKAR inte idag så får hitta på nåt av det som finns. Tycker sånt är rätt kul faktiskt! Det här blev min "laga-soppa-på-en-spik-lunch": bönbiffar med rosmarinpotatis, tomatsås och kokta grönsaker. Riktigt gott! Ska plundra skafferiet nu och se om det finns nåt kul att hitta på till middag.
 
Också ett par nymålade naglar på det, bra pepp inför kommande vecka som förmodligen blir rätt tuff. Måla naglarna = kvalitetstid med mig själv. Sånt är viktigt! Minst en timmes egentid per dag som inte handlar om prestation, kom ihåg det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0