Sovsällskap, magont och roadtrip

Hade en riktig toppendag igår trots att jag bitvis mådde pissdåligt, haha, jag kör på ignorera-metoden! Tror det är nån sväng av magkatarr, Emma hade haft det tidigare och sa att det lät exakt som jag beskrev att det kändes. Så fick ett par piller av henne också åkte vi förbi apoteket, och tror faktiskt jag mår lite bättre idag! Ska testa äta frukost strax och se hur det går (och fortsätta ta el medicine).
 
Natten mot igår fick jag fint besök! Sara, hennes lillasyster och den så kallade "monsterkatten" var påväg från norr till söder och stannade här och sov. Så kul att ses även om det inte blev så länge ♥ Och kissen var såklart megagullig, även om han var lite busig och älskade att bitas.
 
Efter apotekssvängen igår blev det roadtrip! Med glass och allt som hör till rullade vi iväg ut till Fias stuga. Nästa gång när man har fler dagar på sig blir det till Stockholmia :)))
 
Så skönt att komma ut till lugnet, tackar korthusmästarn för en trevlig vistelse och hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0