Radio och palt

Idag har vi jobbat på duktigt Malin och jag och är strax klara med uppsats-PM, dags att börja tentaplugga då (fast aningen svårt när man inte fattar vad det är man ska plugga på). Men nu först ska jag i alla fall gå UT och få luft, luft är bra för själen, också ringa syrran. Sånt är också bra för själen.
 
Palt i förrgår med Maria, mums mums. Med trattkantareller. Hon hade aldrig smakat palt förut så det var ju på tiden, fick godkänt till och med. Bjöd Malin igår som inte heller hade smakat, tror väl inte det kommer bli nån ny favorit för nån av dem men kul ändå att de tyckte det var helt ok! Måste vara rätt skumt egentligen om man aldrig testat, som en stor grå klump bara haha.
 
Och i tisdags testade jag förresten på något nytt, nämligen radio! Haha, det var oväntat, ringde dagen innan och frågade om jag ville vara med på en intervju. Oväntat men skoj! De intervjuar folk varje tisdag som lever enligt en viss livsstil, så vi pratade veganism. Finns på P4 Västernorrlands hemsida om någon skulle vilja lyssna, går kanske även klicka här. Har alltid tyckt jag är sämst på att uttrycka mig men tycker ändå det gick rätt bra, var riktigt roligt att vara med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0