Alla hjärtans

Okej seriöst.. Alla hjärtans dag? Vad är det för dumt påhitt, som gjort för att man ska känna sig ensam. Hehe närå så behöver det ju verkligen inte vara, men första gången utan pojkvän sedan högstadiet så hade nästan förväntat mig deppdag med stort D. Men det blev en riktigt bra dag istället, satt och jobbade med caset på dagen och sen på kvällen blev det utgång med fina vänner. Skoj! Bra det där med grupparbeten så man själva kan välja när man ska börja dagen efter ;)
 
Bild från Cornelia på oss och Elin inne på Invito. Rätt skönt att vara ute en torsdag och najs att man har hela helgen kvar sen också, min hjärna tror att det är lördag idag eftersom vi var ute igår så känns som man tjänat en extra dag. Sånt gillar vi!
 
Varit hos Sara idag och fortsatt med grupparbetet, vi lyxade till det och beställde hem bakis-pizza (såklart man måste chilla lite innan man drar igång med pluggandet). Mättheten som infann sig i rummet alltså haha... Tre slagna hjältar, två kollapsade i soffan och en på golvet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Mycket bra dag både igår och idag måste jag säga!!

Svar: Håller helt och hållet med om den! :))
Emma

2013-02-15 @ 22:12:25
URL: http://sjp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0