Men vad är nu detta...

...om inte mitt allra första träningskort!
 
Yeah, tog inte ens 22 år att skaffa^^ Bättre sent än aldrig som man brukar säga hehe. Känns kul jag är pepp, var på yoga-premiär med Sofie och Cornelia i afton.
 
Lagade rolig och enkel middag idag, slängde ihop random grejer som fanns hemma och blev ungefär som en Tom Kha (=svingod thailändsk soppa/gryta). Älskar asiatiskt, bäst! Haha, dagens middagstips från Emma...
 
Är bara att steka ihop grönsaker (hade ingen tofu hemma annars hade det passat bra), på med lätt kokosmjölk också hade jag på en färdig thai-krydda. Piece of cake.
 
Hm, vad hälsosam jag verkade i det här inlägget... Kan ju tilläggas att jag tryckt ett ton popcorn nyss medan jag kollat första avsnittet av Band of Brothers :) Nån som sett det och har en åsikt? Gillar inte krigsserier/filmer så överdrivet mycket men ska ge det här en chans för alla säger att det är så bra.

Kommentarer
Postat av: Anette

Jag har ganska nyss sett den serien och hade också hört att alla tycker den är så himla bra, så jag hade grymma förväntningar!

Det jag kan tycka är att det var för många personer att hålla reda på och att det ibland blev ganska rörigt. Väntade som på att serien skulle "komma igång", men sen insåg jag att den redan hade gjort det...

Nu låter det som att jag inte gillade serien, och det är ju ingen som jag skulle se igen precis, men efter att ha sett alla avsnitt tyckte jag ändå att helheten var rätt bra! :)

Slutsats: Sevärd, men hamnar inte på min top 10 lista över bästa serier :)

Svar: Okej ska försöka att inte ha några förväntningar så kanske den blir bättre :) Kul att Ross var med i första avsnittet, haha ovant att se honom i en sån roll. Tror inte den kommer hamna på min topplista heller meeen man vet ju aldrig ;D
Emma

2012-09-19 @ 13:55:14
Postat av: Sara

Jag tycker Band of Brothers är bra!! Eller brukade se det med pappa när jag var yngre hihi, kanske ska återuppta tittandet! ;)

Svar: Hihi jasså, jag trodde det var en ny serie, men såg nu att den var från 2001. Du kan ju få låna dom av mig om du vill ;D
Emma

2012-09-19 @ 15:31:32
URL: http://sjp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0