Krabi

Da var vi i Krabi da :) Bor pa ett hotell som verkar mycket bra (an sa lange iaf, man vet aldrig vad som kan dyka upp under natten har vi lart oss), och billigt var det ocksa! Fast det blir bara en natt, imorgon ska vi flytta oss narmare stranden. Evelina kollade nyss vadret for imorgon, skulle visst bli 34 grader varmt. Stekigt!


Pa varan lilla balkong

Dagens lunch! En gryta/soppa med curry, gronsaker och tofu mmmm.

Har kollat in stan idag. Visst har dom haftiga trafikljus?

Kopte goda och svalkande drinkar (Evelina en vattenmelonshake och jag en jordgubbssmoothie) och satt nere vid hamnen och bara njot av livet helt enkelt!

Satt dar tills det blev sahar morkt! Strax ska vi tillbaka dit ner for att kopa nat att ata, det ar varsta stora matmarknaden dar. Ramysigt :)

Hoppas allt ar bara bra med er dar hemma ocksa! Blir sa himla glad av era kommentarer sa fortsatt kommentera :) Har varit sa dalig pa svara pa kommentarer man blir sa stressad nar man betalar for varje minut och tiden bara tickar ivag haha :P Men jag laser saklart det ni skriver och blir jatteglad, blir sa mycket roligare att skriva da ocksa! Kram pa er :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Bästa kommentaren hittills:

Bara njöt av livet helt enkelt!

2011-02-16 @ 16:47:41
Postat av: wikberg

du skriver så fint och det är så roligt läsa, inte ska du behöva svara på kommentarer inte. vi har pratat om emma idag snart är hon väl hemma. drytgt en vecka till säger moffe.

ha det så gott hälsa din polare som ser lika glad ut som du. hoppas det är lätta bokstäver så jag får iväg det här. kram.kram.

2011-02-16 @ 17:54:02
Postat av: BJörn

Ah ser alla trafikljus ut så där där ni är nu:-O

och sen såg jag hur jäkla stor den var åxå om man jämförde med bilarna:PDu börjar allt bli rätt brun nu min pepparkaksgumma;)

Kul att ni dessutom hittade åt siri=)Mssor me pussar

2011-02-16 @ 22:56:22
Postat av: stefan

Tyckte nästan att den ståtliga gubben mellan trafikljusen var väldigt likt mig själv i mina bästa år, under sommaren förstås...Så jag förstår att du Emma tyckte att den var häftig:)Ditt hår verkar har blivit blekt, har du tonat och blekt håret kanske, eller? även tänderna verkar ha fått sig en omgång vitfärg...Okej då du har blivit brun:)kram Pappa

2011-02-17 @ 01:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0