The Holiday

Godmorgon lördag! Hade tänkt kliva upp tidigt idag men när väckarn ringde vid 8 insåg jag att det var ju bara att glömma hehe, sängen var alldeles för varm och skön. Har piggnat till nu i alla fall och tänkte pallra mig iväg till skolan en sväng för att jobba med min vapensköld (våran illustrator-uppgift). Kom igång på riktigt igår så nu börjar det faktiskt likna nåt men har mycket kvar så känner mig lite stressad med både deadline och tenta nästa vecka.

Igår kom Sofie, Cornelia och Elin hit :) Var en rolig och mysig kväll med Idol, saffranskaka och massa snack såklart! Ikväll är det filmkväll i julens tecken à la Love Actually och The Holiday, så bäst att börja försöka få saker och ting gjorda så man har tid att va ledig ikväll.


Har sett den här för nåt år sen har jag för mig men kommer knappt ihåt den! Är den bra? :)

Tappade förresten ner mitt datumljus som jag visade i förra inlägget på golvet igår, haha så himla typiskt att råka sabba det redan den andra december! Men det gick inte av helt utan vickar bara lite oroväckande mycket när man flyttar ljusstaken så fram till den 11:e får jag alltså va extra försiktig haha.

Kommentarer
Postat av: wikbergs

hejsan i ljus och juletid. strunt i att ljuset gick av, hörde på nyheterna att man ska inte bränna så mycket ljus, är inte bra för hjärta och lungor av den gas som ljusen av ger. man tror inte att det är sant.

ha det bra.

kram mormor.

2011-12-03 @ 22:07:32
Postat av: wikbergs

gör inget att ljuset gick av. hörde på nyheterna ikväll att man skulle inte bränna så mycket ljus, kan ge skador på hjärta och lunga.

visst är det konstigt. ha det gott

kram mormor.

2011-12-03 @ 22:12:11
Postat av: Emma

Oj, det var nåt nytt det har jag aldrig heller hört förut! Men det är nog inte så farligt får vi hoppas, det är ju så mysigt med tända ljus på vintern :) Ha det gott ni också kram!

2011-12-04 @ 12:02:09
URL: http://attlevasomemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0