Sista dagen på år 2011

Nyårsfaton idag :) Började med att jag och Björn, trött 1 och trött 2, sov till strax efter halv 12 imorrse. Längesen nån av oss sov så länge och det behövdes. Är taggad på ikväll! Först blire trerätters med fröken Holmér och sen bär det av till Ursviken för att skåla in det nya året. Kan inte bli annat än bra :)

Det här året har verkligen gått fort. Tre stora/roliga/viktiga händelser under året som jag kommer på nu på direkten är:


1. Thailand! En månad på resande fot med kusin Evelina, shit så bra vi hade det. I februari var vi borta, snart ett år sen alltså gu vad tiden går fort...


2. I juni bar det av till Turkiet, en härlig vecka i solen med min fina och hans familj :)


3. Och i slutet av augusti packades det flyttkartonger för fullt och jag drog iväg ner till Sundsvall och började plugga på universitetet. Är jättegad att jag gjorde det och har inte ångrat mig en sekund, har verkligen varit en rolig höst. Vet att jag fortfarande inte visat upp några ordentliga bilder på hur jag bor numer, men håll till godo det kommer jag lovar ;)

Massa annat skoj har såklart året också haft att erbjuda, hoppas 2012 blir lika bra eller kanske till och med ännu bättre vem vet? Ska ta och packa lite grejer jag ska ta med mig till ikväll nu, ville bara önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0