Msn comeback

Haha har just chattat på msn för första gången sen gymnasiet nån gång. Tydligen loggas man in automatiskt när man är inne på hotmail, blev aningen förvånad när det hoppade fram en ruta och lillebror började prata med mig ;)


Har den här som profilbild (från när vi gick Digitalt skapande) också står det "PARIS!" som min såndära rubrik. När var vi i Paris? Tror det var på våren i tvåan, vilket borde vara snart fyra år sen. Haha inte igår jag uppdaterade där som sagt..

Ska ta och försöka läsa lite mer kurslitteratur nu innan jag går och lägger mig, boken handlar om politik och media och är dessutom på engelska så det tar sin lilla tid att hacka sig fram.

Sov sjukt gott natten mot idag, kände mig nästan som prinsessan på ärten när jag låg där uppe på sängen, extramadrassen, extratäcke och några filtar och hade tre kuddar - awesome. Men nu har jag ställt undan extragrejerna nere i förrådet, trist men var nog bäst skulle säkert fått ryggproblem av att sova sådär mjukt varje natt hehe. Bara fyra nätter kvar nu som jag behöver somna ensam. Åker hem på fredag och jag längtar så mycket ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0