Juldagarna

Hej, hade ni en bra jul? Min var kalasmysig. Har hunnit med en hel del sen sist; julmys med fina släkten (både min och Björns) och varit och jobbat endel. I tisdags träffade jag Uppsalaborna Jenny och Olov, var som alltid jättekul att ses och nu hade vi inte träffats sen i somras = alldeles för längesen. Hoppas på att hinna med ett Uppsalabesök till våren :) Och igårkväll bar det av till Mullberget för att lyssna på musik då Robin och co spelade!

Ja det var väl i korta drag vad jag pysslat med sen sist, hade tänkt lägga upp lite julbilder men hittar inte sladden till kameran, typiskt. Haha, har kommit fram till att jag hittar ingenting här hos Björn och Linus, jag tappar bara bort saker! Men men, den kommer väl förhoppningsvis fram snart.


Tänkte att jag iaf kunde lägga in julbilderna jag hade på min mobil men hade visst inte tagit några, haha bra koll.. Men en bild på den här rosen hade jag visst, en julros till min fina. För vem har sagt att inte tjejer kan ge bort blommor till killar också?

Ska ta några sista plugg-minuter nu innan jag ska iväg och jobba. Har frusit hela morgonen så känns skönt att jag ska stå i poppen idag, varmt och skönt hehe. Mer om julen + bilder får alltså ta och komma senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0