Dop

Hej hej :)
Skulle skriva tidigare idag men det verkade vara nåt fel på antingen hemsidan eller datorn.. Men skitsamma nu funkar det :P

Min hjärna känns lite efter just nu, har varken sovit bra eller mycket inatt också klev jag upp halv 5 imorse :P Konstigt nog var jag inte så jättetrött då, men nu börjar det som sagt kännas! Men det är det värt för det har varit en jättetrevlig dag :D Anledningen till varför jag klev upp så tidigt var för att jag skulle hinna jobba innan vi skulle på Hjalmars dop :)

Har inte varit på dop på över 10 år, det var jättemysigt! Hjalmar var supergullig i sin fina dopklänning :) Sen blev det go´fika och träffa trevligt folk.

Frida hade vikt jättefina servetter! En av de mumsiga tårtorna :)

När vi kom hem hann jag bara byta om och sen for jag på jobbet, så jag kommer väl (förhoppningsvis) somna som en stock inatt. Elleeer..? Björn och två andra sitter som spelar mario cart så kanske inte :P Jonas kommer hit och sover över så jag hoppas iaf jag är vaken tills han kommer hit :)

Fick sitta i baksätet på vägen hem :( Dörren till passagerarsätet hade frysit fast och jag orkade inte krypa över som jag gjorde på vägen dit :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0