Det här med att blogga

Sådärja, nu har jag äntligen startat min alldeles egna blogg! Nu blir nog min kära syster glad hoppas jag, hihi :) Så vad kommer det skrivas om här då? Ja vi får väl se vad det blir, men i stora drag vad jag gör här och nu i livet samt vad jag vill i framtiden!

Och nu till något väldigt väldigt roligt; imorgon är det nämligen en mycket speciell dag: jag och Björn ska ÄNTLIGEN flytta ihop!!! Vi får nycklarna imorgon på förmiddagen och sen är det bara att börja packa upp! Åh vad det ska bli kul, så länge vi har sett fram emot det här!

Förmodligen blir det väl inget internet till att börja i nya lägenheten så det finns risk för en trögstart här på bloggen, men det tar jag väl igen sen när vi skaffar internet och ifall jag fortfarande inte har fått nåt jobb hehe.


Jag och söt en härlig sommardag! Foto: Jenny


Idag har jag varit och hälsat på Jenny i Umeå vilket var jättekul! Väldigt mysigt hade hon det och det var så roligt att träffas igen :) Det är hon som har tagit den här fina bilden av mig och Björn som får äran att bli den första bilden här! Så jag hoppas det är okej att jag lånar den ;)

Nu ska jag gå och börja göra mig klar för att sova, har tänkt gå upp tidigt imorgon och packa det sista! Har inte sovit många timmar inatt så det kommer bli härligt att somna. Tänk, nästa natt kommer bli i VÅR nya lägenhet! <3

Ha det bra! Kram Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0