I'm such a crybaby

Hej hej!
Har just suttit och bölat till ett Oprah-avsnitt, "Oprah's Best Viewer Surprises" (de visade alltså ett par gamla klipp från när de överraskat folk med fantastiska saker). Det första klippet var från när Oprah överraskade sin vän Gayle. Gayle är tydligen ett megastort Josh Groban-fan, så då fixade såklart Oprah så han kom och gav henne blommor och sjöng en låt för henne.

När man hade sett klippet pratade Oprah med en i publiken som också var ett stort fan. Hon sa att hon grät varje gång hon såg det klippet för hon brukade låtsas att det var hon som var i Gayles situation. Och vad händer då? Jo, Josh Groban kommer in i studion! Tar upp tjejen på scenen och sjunger en låt för henne också :) Hittade tyvärr inte hela klippet, bara när han sjunger. Men det är så fint så fint, ni kan nog föreställa er hur glad och överraskad hon blev när han kom fram :)

Var såklart tvungen att se hela avsnittet och grät till typ varenda en av klippen de visade.. Men nu ska jag ta och fortsätte skära bort skarvar från de gamla tapeterna så att de nya kan komma upp nån gång ;) Ha det bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0