Det går framåt!

Jag tror att rörmockaren kan läsa mina tankar! Eller så läser han helt enkelt min blogg ;) Nä jag skojar bara, men helt allvarligt så ringde det på dörren typ en timme efter jag skrivit förra inlägget. Och vem stod där om inte rörmockaren med vårt nya element??? Wiiieee det går framåt! Han sa också att det nu inte bör dröja särskilt länge innan mattläggarn kommer :) Han fick mig också att inse en annan sak: vi kommer varken ha toa eller dusch på säkert över en vecka. Nooooo. Jobbigt. Om vi har tur kanske det finns en toalett nere i källarn, men hur kul är det att springa ner typ fem trappor mitt i natten om man nu skulle behöva det... Hoppas det går fort att göra om därinne :)

Har fått önskemål om lite bilder på vårt otroligt snygga badrum, och det kommer vill jag lova! Tog faktiskt en bild i morse, men eftersom jag sitter på en bibblandator går det inte att lägga upp bilder. Men jag kom på nu imorse att de har ju typ trådlöst här, så kanske kan jag ta med min egen dator hit och lägga upp bilder. Får se om jag orkar släpa hit den nån dag! Annars blir det väl nästa gång jag hälsar på i Lövånger. När de har gjort om ska jag lägga ut före- och efterbilder ;)

Ikväll har jag ingen spelning eftersom vi var till Piteå igår, så det blir nog ett litet biobesök :) Jag vill jättegärna se Michael Jacksson-filmen, så bara det finns platser kvar blir det den!

Ha en bra dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0