Curry nam nam

Hej hej!
Var som sagt i Lv igår vilket var väldigt trevligt :) Åt jättegod currygryta till middag, mums! Jag äter inte så ofta curry nuförtiden eftersom Björn har fått för sig att han inte tycker om det :P Fast i en soppa jag brukar göra är det curry, och den gillar han då. Vet inte riktigt om han är medveten om att det är curry i den, hihi.

Här kommer tre små bilder från gårdagen. De första två är från middagsbordet och på den sista får boxningsbollen sig en omgång!Idag var de till stan för lillebror skulle kolla på gymnasieskolor. Shit så fort tiden går, det känns som det var nyss jag skulle börja gymnasiet.. Hoppas han kommer in på det han vill och att det blir bra :D När de hade kollat klart på skolor och jag hade kommit hem från jobbet kom de hit och åt lunch. De hade med en jättegod svampsoppa som mamma gjort, också hade jag köpt ett sånt där nybakt grekiskt ica-bröd som vi åt till! Så det har har varit en bra dag idag också :)

Den braiga dagen fortsätter, finns planer på att kanske äta ute och se bio. Skriver imorrn hur det blev med de planerna :)
Ha en bra kväll! /Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0